• Hladilne in zamrzovalne omare EVERLASTING

  Proizvajalec EVERLASTING

  Everlasting velja za enega od vodilnih proizvajalcev hladilne opreme za uporabo v gostinske namene. Njihova specialnost je proizvodnja hladilnih omar, hlajenih delovnih miz, namiznih pizza vitrin, hitrih ohlajevalnikov, hladilnih komor ter druge profesionalne hladilne opreme. Zahvaljujoč več kot 60 letnim strokovnim izkušnjam na področju hlajenja in zagotavljanju inovativnih, visokokakovostnih rešitev se je Everlasting trdno uveljavil ne le na domačem trgu, temveč tudi na evropskem, afriškem ter na bližnjem vzhodu, vse pod sinonimom »proizvedeno v Italiji«. Kakovost in učinkovitost sta pravzaprav ključni besedi, ki vodita njihovo proizvodnjo – z namenom ponujanja vrste zanesljive opreme za čimbolj funkcionalno organizacijo delovnega prostora.

  Linija BASIC GREEN

  Hladilne omare linije BASIC so zasnovane in izdelane z namenom zagotavljanja zanesljivosti izdelka po dostopnih cenah, ne da bi pri tem dvomili v samo kakovost produkta in njihovo avtentičnost »100% izdelano v Italiji«. Glavne značilnosti linije BASIC so ekonomičnost, ki se odraža v ugodni ceni; učinkovitost, saj je debelina izolativnih sten kar 75 mm ter prijaznost okolju, saj uporablja hladilni plin R290 (propan). Kompaktna hladilna enota »monoblock« je nameščena tako, da omogoča enostavno vzdrževanje ali zamenjavo.

  Linija BASIC GREEN
  Prenos dokumentacije
  Linija PROFESSIONAL

  Linija PROFESSIONAL izpolnjuje vse zahteve in potrebe še tako zahtevnih strank. Vse hladilne omare so izdelane iz visoko kakovostnega inoxa AISI 304 z zaobljenimi koti, za lažje in enostavnejše čiščenje. Samodejno zapiranje vrat pri 105° preprečuje nepotrebno izgubo ohlajenega zraka ter dodatno breme hladilnega sistema. Enostavno zamenljiva tesnila vrat vaši hladilni omari znatno podaljšajo življenjsko dobo ter predstavljajo nižje stroške vzdrževanja. Energijsko varčna nadzorna plošča s funkcijo HACCP omogoča brezskrbno shranjevanje vaših živil z doseganjem predpisanih higienskih standardov.

  Linija PROFESSIONAL
  Prenos dokumentacije