• Parno-konvekcijske peči RATIONAL

  Proizvajalec RATIONAL

  Rational AG je trenutno največji proizvajalec parno konvekcijskih aparatov v svetovnem merilu in tudi vodilni v razvoju ter inovacijah vse od začetka delovanja leta 1976. Pravi tehnološki mejnik so dosegli leta 2004, z lansiranjem prve pametne kuhinjske naprave za profesionalno uporabo z možnostjo digitalne nastavitve »self cooking center«. Na trgu trenutno prevladuje že 7. generacija iCOMBI, ki uporabnikom omogoča istočasno pripravo več tipov različnih živil, ob enem pa jih pametni sistem vodi skozi celoten postopek priprave. Rational je zagotovo nepogrešljivi del vsakega gostinskega obrata, kar se tudi odraža z nenehnim večanjem tržnega deleža v parno konvekcijski tehnologiji.

  Serija iCOMBI PRO

  Parni konvektomati serije iCombi Pro predstavljajo novo merilo kakovosti. Zahvaljujoč svoji inteligenci se lahko dinamično odziva na zahteve uporabnika. S pomočjo samodejnega prilagajanja vlažnosti, hitrosti kroženja zraka in temperature, vas pripelje do željenega rezultata. Intuitiven koncept upravljanja vas bo s pomočjo slik z logičnimi delovnimi koraki in z jasnimi, interaktivnimi navodili, pripeljal do željenega rezultata. Funkcija iCookingSuite vam omogoča samodejno prilagoditev postopka priprave kadarkoli si zaželite. V največ 12 minutah vas zelo hitri samočistilni program privede od umazanega do čistega aparata. Celo pri standardnemu programu čiščenja prihranite 50% časa in čistil, to zmore le iCombi Pro.

  Serija iCOMBI PRO
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija iCOMBI CLASSIC

  Konvektomat iCombi Classic je resničen multitalent in bo hitro postal vaš nepogrešljiv kuhinjski pomočnik. Na površini, manjši od 1 m2, z lahkoto nadomesti številne običajne aparate. Je robusten, zmogljiv, močan in hkrati učinkovit. Samo upravljanje z njim je sila preprosto. Prepričal vas bo s funkcijami, ki zagotavljajo visoko kakovost priprave. Tako boste s svojimi kuharskimi izkušnjami vedno dobili rezultat, ki ste si si ga zamislili. Aparat, ki vas bo PREPRIČAL!

  Serija iCOMBI CLASSIC
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  iVARIO PRO multifunkcijska naprava

  Večnamenski aparat iVARIO je odgovor na vse izzive, katere mora obvladovati današnja sodobna kuhinja. Pečenje, kuhanje, blanširanje, cvrtje, kuhanje pod tlakom, kuhanje preko noči, vse skupaj na željen način – hitro, zahtevno in istočasno. Videti je kot prekucna ponev, vendar zmore veliko več. iVario Pro nadomesti skoraj vse običajne kuhinjske aparate, saj ima moč za to. Njegova edinstvena tehnologija grelcev povezuje zmogljivost z natančnostjo. Ker ima inteligentne kuharske pomočnike, ki razmišljajo, se sproti učijo in ga podpirajo, je do 4-krat hitrejši, do 40 % energijsko varčnejši in prihrani veliko prostora v primerjavi z običajnimi kuhinjskimi aparati. Preprosto zagotavlja vrhunsko kakovost jedi brez preverjanja in nadzora.

  iVARIO PRO multifunkcijska naprava
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine