• Vinski degustacijski sistemi WINEEMOTION

  Proizvajalec WINEEMOTION

  Podjetje WINEEMOTION, je plod širokih delovnih izkušenj dveh ustanovnih članov, Riccarda Gosija in Fabia Frasia, ustanovljeno leta 2010, z namenom zagotavljanja revolucionarnih in edinstvenih sistemov za shranjevanje, strežbo in okušanje vina na kozarec za vse svoje stranke. Želja po nenehnem izpopolnjevanju in rasti je glavno vodilo razvoja podjetja, kar se je pokazalo tudi leta 2015, ko je bil WINEEMOTION uradni ponudnik degustacije vin v paviljonu »okus Italije« na EXPU v Milanu za več kot 1300 italijanskih ponudnikov vin s pomočjo 162 točilnih avtomatov – vinskih dispenzerjev.

  Serije 2 – DUETTO

  Model Duetto je popolna izbira kot vstopni model profesionalnih vinskih točilnih avtomatov za uporabo v točilnem pultu ali pa za večje interne pogostitve, kjer ni potrebe po predhodni avtorizaciji delovanja sistema. Enostavno lahko vstavite 4 različne steklenice vina, tudi v kombinaciji rdeče in belo, saj vam dve ločeni komori z neodvisnima hladilnima sistemoma, zagotavljata popolnoma ločeno nastavitev temperatur. Največja prednost sistema serije 2 je enostavna uporaba s pomočjo steklene nadzorne plošče z kapacitivnimi gumbi na dotik ter cenovna ugodnost glede na tehnološko vsebnost naprave. Olajšate vašemu osebju delo pri strežbi vina na kozarec, svojim strankam pa ponudite priznana vina višjega cenovnega razreda.

  Serije 2 – DUETTO
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija 3

  Serija 3 predstavlja prvi pravi profesionalni sistem točenja vina na kozarec, ki stranki ponuja popolnoma samopostrežni način s pomočjo programske opreme »Wineidea Ready«. Ponuja široko paleto izdelkov, ki bodo zagotovo zadovoljili želje in potrebe vsake stranke. Vsem izdelkom iz serije 3 (CINQUE – 5 steklenic, SEI – 6 steklenic, OTTO – 8 steklenic in BARTENDER – 7 steklenic; izključno za žgane pijače) je skupna visoka kvaliteta in kontinuirano delovanje med dispenzerjem in programsko opremo. Nekateri modeli so na voljo v različici »standard«, ki vključuje enodelna polikarbonatna vrata, za največjo vidljivost vaših steklenic ter v različici »plus«, z dvo-krilnimi steklenimi vrati, za maksimalno funkcionalnost. Za najboljšo uporabniško izkušnjo ter trajnost bo poskrbel LCD zaslon s kvalitetnimi mehanskimi tipkami, za maksimalno atraktivnost pa RGB osvetlitev, ki se lahko poljubno prilagaja glede na potrebe vašega ambienta. Se sliši privlačno, kajne? Preverite ponudbo in si zagotovite svoj profesionalni degustacijski sistem, s katerim boste še dodatno privabili vaše stranke.

  Serija 3
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija 4 – NOVOST

  Vinski točilni avtomati serije 4 so najnovejša tehnološka nadgradnja in izboljšava predhodne serije 3, ki je bila premierno predstavljena oktobra 2021. Serija 4 se pri svojih modelih loči po različici »Easy«, ki je namenjena zgolj in samo v točilnem pultu, saj ne omogoča povezave z programsko opremo Wineidea; ter v različici »Self«, ki pa omogoča delovanje tako v samopostrežnem načinu, kot tudi delovanju v točilnem pultu. Nova serija ima, z namenom lažjega kartičnega dostopa, horizontalno postavitev čitalnika kartic, za izboljšano shranjevanje in samo zanesljivost delovanja pa ima nameščeno novo motorizirano črpalko, ki bo očistila prav vse ostanke vina iz točilnega sistema. Z namenom energijske varčnosti in podaljšane življenjske dobe zaslonov, so opremljeni s senzorjem gibanja, ki se aktivira le kadar so v okolici prisotni uporabniki. Za reševanje prostorskih stisk lahko v samopostrežnem načinu izberete tudi točilni avtomat za 4 steklenice, ter ga lahko zahvaljujoč prenovljeni zasnovi s prednjim izpihom zraka vgradite v nišo kjer bo zaprt z vseh strani. Naj vaša vinoteka, bar ali restavracija z novo serijo degustacijskih sistemov zasije v vsej svoji luči.

  Serija 4 – NOVOST
  Prenos dokumentacije
  MIA – za domačo uporabo

  Vinski aparat MIA je namenjen vsem tistim uporabnikom, ki ljubijo vino in užitke okušanja in degustiranja vin, kar z domačega naslonjala. Aparat je enostaven za uporabo in ne potrebuje zunanjega priklopa na plinsko jeklenko, saj se jeklenka živilskega argona enostavno priklopi znotraj aparata, brez uporabe kakršnegakoli orodja. Kljub temu, da je MIA predvidena za domačo uporabo, so njeni materiali enaki tistim, ki so uporabljeni v profesionalni sistemih. S tem se zagotavlja trajnost in zanesljivost aparata. Uporaba nerjavečega jekla daje izdelku moč, izbira barve stranic mu daje prilagodljivost, v skupni sinergiji pa krepita harmonične linije, ki se bodo prilegale vsakemu okolju.  Zahvaljujoč zadnji generaciji hladilnih sistemov bo vaše vino ohlajeno na idealni temperaturi, MIA pa ostala vidna, vendar neslišna. Zagotovite si svoj aparat MIA in uživajte v okušanju vin višjega cenovnega razreda dalj časa, saj bodo z njegovo pomočjo vina ostala nespremenjena in enako aromatična, kot prvi dan.

  MIA – za domačo uporabo
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine