• Pizza peči OEM

  Proizvajalec OEM

  Podjetje OEM je bilo ustanovljeno leta 1973 v mestu Bozzolo na obrobju pokrajine Mantove. Od leta 1996 deluje pod okriljem ALI-GROUP, vodilne svetovne korporacije na področju proizvodnje gostinske opreme. Kljub nenehnim prilagajanjem in poslovnim izzivom je Oem ostal pri svoji specialnosti; opremi za pripravo tradicionalne italijanske jedi, ki je včasih veljala za jed revežev – pice. Pizza je skrita tudi v njihovo poslanstvo – vse, kar se navezuje na pripravo italijanske tradicionalne jedi, Oem predstavlja pravi odgovor za vas. Preverite ponudbo in pripravljajte najboljše pice s pomočjo njihovih izdelkov.

  Pizza peč – DOME

  Ko zadiši po pravi Neapeljski pici, je zato zagotovo zaslužna edinstvena oblika komore, ki omogoča doseganje temperatur do 530°C. Prepletanje klasičnega in modernega dizajna omogoča umestitev tovrstne peč kjerkoli – ne glede na ambient ali zahteve odvajanja izpustnih plinov, saj deluje na elektriko. Njena osmero-kotno oblikovana pečna komora in velikost ustja omogočata peko različnih velikosti pic hkrati. Skrbno premišljena postavitev prilagojenih grelcev zagotavlja enakomerno porazdelitev grelne moči, katera omogoča enakomerno pečenje pic po celotni površini tudi tistih, ki so nameščene blizu ustja peči. Zanimivo kajne? Izberite peč Dome in pripeljite okuse Napolija v vašo restavracijo.

  Pizza peč – DOME
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Etažne peči – DOMITOR, SUPERTOP

  Ostre linije ter visoka zmogljivost se odražajo v etažnih pečeh serije Domitor. Etažne peči Domitor so prava klasika v statičnih električnih pečeh za pripravo večjih velikosti pic. Njihova ognjevarna površina zagotavlja dobro zadrževanje toplote in dopušča možnost tradicionalnega pečenja na površini ali pa na pladnjih različnih dimenzij. Modularnost peči dopušča različne možnosti, lahko je enoetažna izvedba (4 modeli) ali dvoetažna izvedba (2 modela). Največji model omogoča istočasno peko dveh pica pladnjev dimenzij 600×400 ali 9 pic premera 30cm. Tudi upravljanje je uporabniku prijazno – s pomočjo elektromehanskih stikal ali naprednejšega intuitivnega digitalnega upravljanja. Domitor zagotovo predstavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

  Etažne peči – DOMITOR, SUPERTOP
  Tunelske peči – TL, HV

  Želite pravo industrijo v pripravi pic in drugih gurmanskih specialitet z najnižjimi obratovalnimi stroški? V kolikor je odgovor DA, so pica peči tunelskega tipa serije HV in TL kot nalašč odgovor na vaše potrebe. V seriji tunelskega tipa peči OEM ponuja širok spekter peči glede na velikost, kapaciteto in tip ogrevanja bodisi je to statično ali ventilacijsko. Model TL105L se ponaša z 50 cm širokim pomičnim trakom, kar vam omogoča peko pic največjih premerov. V kolikor pa tudi to ne zadošča vašim potrebam pa lahko izberete model TL108L, kateri ponuja trak širine 80 cm, kar pa v praksi pomeni doseganje neverjetnih zmogljivosti do 124 pic na uro, premera 30-35 cm. Vsi tipi tunelskega tipa peči imajo možnosti stackinga-spajanja oz. kasnejšega dodajanja etaž za še večjo produktivnost in priročnost, saj so etaže med seboj popolnoma ločene in neodvisne. Poleg vseh navedenih lastnosti, pa so peči opremljene z intuitivnim LCD zaslonom, ki uporabniku dodatno olajša samo upravljanje peči z preprosto izbiro različnih programov. OEM je pravi specialist za pripravo najboljših pic.

  Tunelske peči – TL, HV
  Prenos dokumentacije