• Pekarske peči FINES

  Proizvajalec FINES

  Podjetje Fines je eden izmed vodilnih proizvajalcev najsodobnejših peči za pekarstvo. Med drugimi proizvajalci in med uporabniki uživajo sloves nosilca razvoja peči prihodnosti, saj z inovativnimi idejami in rešitvami ponujajo izdelke, s katerimi so zadovoljni tudi najzahtevnejši uporabniki. S svojim pristopom in izdelki so spremenili miselnost ljudi, ki se ukvarjajo s pekarstvom, saj uporabnike njihovih izdelkov vzpodbujajo k temu, da ob nakupu pekarskih izdelkov razmišljajo tudi o vplivu peči na okolje – o tem, da o peči razmišljajo kot o svojem pomočniku in ne samo kot o delovnem sredstvu ter o tem, da delo s tehnološko dovršenimi pečmi predstavlja užitek.

  Serija HTB in FIN-BAKE

  Linija pekarsko-slaščičarskih parnih konvektomatov Fin Bake je izbira mojstrov peke, ki želijo največ, kar jim lahko pekarska peč ponudi. To linijo sestavljajo trije velikostni razredi peči: FB5 (5 pladnjev), FB8 (8 pladnjev) in FB10 (10 pladnjev). Linija peči Fin Bake se ponaša s ”smart” zaslonom na dotik.

  Te peči delijo veliko funkcij z večjim bratom HTB in dajejo uporabniku resnično najboljše možne rezultate.

  HTB peči predstavljajo nov pristop v peki, s svojo najsodobnejšo tehnologijo. HTB peč je narejena z namenom, da zadovolji najbolj zahtevne uporabnike, ki prisegajo zgolj in samo na kakovost. Raznolikost nastavitev in delovanje peči sta ustvarjeni z namenom ustvarjanja perfektnih pogojev pečenja, ki so pogoj za doseganje optimalnih rezultatov za peke in slaščičarje.

  Serija HTB in FIN-BAKE
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  FIN-DEKO etažne peči

  Paleto novih tradicionalno-modernih modulnih etažnih pekarskih peči, sestavljajo trije osnovni modeli v dveh velikostih z oznakama FD64 (velikost pečne površine 65×45 cm), FD68 (velikost pečne površine 65×85 cm) ter FD86 (velikost pečne površine 85×65 cm) z digitalnim ali smart upravljalnikom. Vsaka etaža je ločena, samostojna in neodvisna enota ter je standardno že opremljena z vlažilnim agregatom.

  FIN-DEKO etažne peči
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  MINI konvekcijske peči

  Paleto novih MINI pekarsko-slaščičarskih konvekcijskih peči, sestavlja model v dveh velikostih: HTB-60 (za velikost pladnjev 60×40 cm) in HTB-40 (za velikost pladnjev 40×40 cm), kapacitete 2 ali 3 pladnja v smart različici upravljanja.

  Ta linija se ponaša z zaslonom na dotik, koračnim pečenjem, variabilno hitrostjo in reverzibilnim vrtenjem ventilatorja ter zelo enakomerno peko na vseh nivojih pečenja. Kvaliteto peke med drugim zagotavljajo močni grelci in visoka gostota termične izolacije. Ti dve lastnosti sta pogoj za hitro vzpostavitev temperature po nalaganju peči, kot tudi za pravilen razvoj produkta v peči.

  MINI konvekcijske peči
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine