• Peči za piščance FRI-JADO

  Proizvajalec FRI-JADO

  Nizozemsko podjetje Fri-Jado že vse od leta 1937 razvija in izdeluje visokokakovostne, tehnološko dovršene produkte za pripravo, shranjevanje in serviranje toplih in hladnih živil. Njihovi izdelki so vsakodnevno prisotni v vodilnih svetovno znanih trgovskih verigah, priročnih manjših trgovinah, restavracijah s hitro prehrano, bencinski servisih in v drugih specializiranih gostinskih obratih. Vsi njihovi izdelki so razviti in proizvedeni na sedežu podjetja v Oud Gastelu na Nizozemskem. Njihov moto je »Making food irresistible«, ki odraža njihovo poslanstvo in vizijo ponuditi stranki hrano nespremenjeno od trenutka priprave.

  Serija TDR – Turbo Deli Rotisserie

  Turbo Deli Rotisserie so trenutno najhitrejše tovrstne peči na trgu. V komoro pečenja je nenehno dovajan svež zrak, ki prevede do edinstvenega rezultata pečenja piščanca, saj prav okus in njegova hrustljavost vodita do očem privlačnega videza in pospešene prodaje. Širok nabor znotraj serije je tista prednost, ki postavlja Fri-Jadove produkte v vrh tovrstnih peči. Izbirate lahko med ročnim ali digitalnim upravljanjem ter med 4, 5 ali 8 rotirajočih-se vilic. Tudi za večje kapacitete je možno spajanje peči v opcijo 5+5 ali 8+8, vse to in še več omogoča Fri-jado.

  Serija TDR – Turbo Deli Rotisserie
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija TDR – AUTOCLEAN

  Fri-Jadova Autoclean TDR velja za »one of a kind« – ali po naše edinstvena! Je trenutno edina prava samočistilna peč iz Rotisserie, ki popolnoma očisti trdovratne maščobne obloge, ter s tem ohranja in podaljšuje življenjsko dobo aparata. Vsi se dobro zavedamo kako intenziven in dolgotrajen postopek je čiščenje pečice po celodnevni uporabi, ne zavedamo pa se, koliko privarčevanega časa in delovnih ur vaših zaposlenih bi bilo privarčevanih na račun Autoclean TDR pečice. Izračun pravi, da se investicija v samočistilni sistem povrne v naslednjih dveh letih od začetka uporabe. Preverite in se prepričajte!

  Serija TDR – AUTOCLEAN
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  MULTI Serija

  Vas zanima Revolucija v pečenju večjih kapacitet različnega tipa mesa, hkratno ustvarjanje  teatrskega kuhanja in posledičnega pospeševanja prodaje. Vse našteto omogoča le multi serija, ki lahko v enem ciklu pripravi do 60 piščancev ali katero drugo vrsto mesa, hkrati pa to naredi 50% hitreje kot ostale običajne peči Rotisserie. S funkcijo samodejnega popravljanja parametrov v ciklu kuhanja »cook correction«, zagotavlja varno in dosledno pripravo hrane po HACCP standardih. Popolnoma avtomatski sistem čiščenja prihrani čas, trud in stroške dela.

  MULTI Serija
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  SPACE-SAVER

  Kombinacija Fri-Jadove peči in ogrevane vitrine t.i. Space Saver je odličen primer kako učinkovito uporabiti prodajno površino. Z združitvijo rotiserie peči TDR 5 ali TG4 in samopostrežne grab&go vitrine MDS 86-2 prihranite vsak cm2 vaše dragocene površine.

  Okusno piščančje gledališče ustvarjeno v peči bo vzbudilo apetit vsakega kupca. Dejstvo, da lahko kupci izdelke iz MDS 86-2 vzamejo sami, bo še dodatno znižalo kupčevega praga za nakup. Dvojni cilj je dosežen in uspeh bo zagotovljen!

  Pametna zasnova s 34-palčnim, širokim – 2 nivojsko ogrevano vitrino v kombinaciji z rotisserie pečico, ohranja vaše pripravljene izdelke pri minimalni temperaturi 65°C do štiri ure, ob enem pa prihrani vaš dragoceni prostor in vam pomaga povečati impulzno prodajo. Za zagotovitev vaše optimalnega delovnega procesa so na voljo različni dodatki kot so, V ražnji in različne košare za meso in piščance. Fri-jadova kombinacija kot je SPACE-SAVER, je zagotovo prava izbira za vas.

  SPACE-SAVER
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine