• Aparati za vakumiranje SWEDLINGHAUS

  Proizvajalec SWEDLINGHAUS

  Podjetje SWEDLINGHAUS s sedežem v Grottazzoliniju je vse od leta 1971 specializirano za proizvodnjo in prodajo profesionalne opreme za gostinstvo. Njihov prodajni asortima predstavljajo predvsem vse vrste salamoreznic, vakumirk in različni tipi mesno predelovalnih žag. Tehnične izkušnje in poslovni odnosi, pridobljeni v vseh teh letih, so podjetju SWEDLINGHAUS pomagali, da postane eno vodilnih podjetij na področju profesionalne gostinske opreme v Italiji in tujini.

  Poleg blagovne znamke SWEDLINGHAUS ima podjetje v lasti še eno znano blagovno znamko: Vittoria. Vittoria, rojena v istem obdobju kot Swedlinghaus, strankam ponuja celotno paleto opreme za restavracije, bare, slaščičarne, pekarne, picerije in hotele.

  Linija SV

  Naprave za vakumiranje oz vakumirke so postale vse bolj razširjen pripomoček tudi za domačo uporabo. Omogočajo vam dolgotrajno svežino in sočnost sestavin, sej se ob iztisu zraka iz vrečke, postopki spreminjanja bioloških lastnosti živil upočasnijo. Glede na različne tipe in velikosti vakumirk boste lahko vakumirali različne tipe živil ne glede na njihovo velikost. Vakumirke proizvajlca SWEDLINGHAUS dosegajo 99% vakum kar je še posebno pomembno pri tehniki počasnega kuhanja SOUS-VIDE. S klikom na katalog si lahko ogledate trenutne aktualne modele z vsemi tehničnimi lastnostmi.

  Linija SV
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine