• Mehčalne naprave WINTERHALTER, BRITA, DEVECCHI

  Proizvajalec WINTERHALTER, BRITA, DEVECCHI

  Mnogo stvari, ki so danes značilne za Winterhalter, prihaja iz preteklosti – iz časa, ko je Karl Winterhalter v 40-ih in 50-ih letih prejšnjega stoletja ustanovil in izgradil to podjetje. Že takrat so bile nekatere stvari značilne zgolj za Winterhalter – na primer: posebna bližina strankam, veselje do razvijanja novih rešitev in pogum, to tudi uresničiti na trgu. Trenutno proizvodnja njihovih produktov poteka v Nemčiji in Švici, dodatno pa so na Tajskem zgradili še en proizvodni obrat, da bi lahko bolje izpolnili zahteve azijskega trga in bili bliže strankam. Na področju profesionalnega pomivanja ime Winterhalter pomeni kakovost na najvišji ravni, ki se odraža v brezhibni čistoči in higieni, za kar se jih je oprijel naziv specialist za pomivanje.

  Mehčalne naprave WINTERHALTER

  Osnova popolnih rezultatov pomivanja ne tiči le v pomivalni tehniki ali kemijski sestavi detergentov, temveč tudi v sami pripravi vode oz. v ustrezno mehčani vodi. Mehčana voda preprečuje nalaganje vodnega kamna in posledično ščiti pomivalno tehniko in njene sestavne dele pred morebitnimi okvarami. V pravi kombinaciji z ustreznimi detergenti razvije svoj optimalni učinek pomivanja, boljše rezultate in dolgo življenjsko dobo vaše tehnike. Pripravo vode ločimo na osnovno mehčanje vode, kjer se z pomočjo ionskega izmenjevalca in soli sproži regeneracija in se iz vode odstrani ves apnenec, nadomestijo pa ga vodotopne soli. Osnovno mehčanje vode je primerno za pomivanje jedilne in kuhinjske posode, za doseganje optimalnih rezultatov pri pomivanju steklovine in jedilnega pribora pa je že potrebno delno razsoljevanje, kjer se že odstranjuje del soli. Za pomivanje občutljive jedilne posode in steklovine, ter za stranke s potrebami po doseganju najvišjih standardov pomivanja, pa je že potrebna priprava vode s popolnim razsoljevanjem, kjer se odstranijo vse prisotne vodotopne soli in minerali. V kolikor je vaš namen izboljšati rezultat pomivanja, zmanjšati stroške obratovanja in podaljšati življenjsko dobo pomivalne tehnike, preverite našo ponudbo in izberite primerno napravo za pripravo vode bodisi za filtracijo, mehčanje ali obratno osmozo.

  Mehčalne naprave WINTERHALTER
  Prenos dokumentacije
  Mehčalni filtri in kartuše BRITA

  Zgodovina podjetja BRITA sega v leto 1966, ko je ustanovitelj podjetja Heinz Hankammer dobil izvirno idejo za optimiziranje vode iz pipe na domiseln in priročen način. Od takrat se je podjetje, ki ima sedež v mestu Taunusstein, v Nemčiji, razvilo iz podjetja z enim zaposlenim v mednarodno podjetje z več kot 1800 zaposlenimi. V svoji ponudbi izdelkov strankam nudijo širok nabor filtrov in mehčalnih kartuš za vse potrebe glede namena uporabe, bodisi je to mehčanje vode za pomivalni stroj, parno konvekcijska peč, kavni aparat ali pa gre zgolj za filtriranje pitne vode.

  Mehčalni filtri in kartuše BRITA
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Mehčalne naprave DE VECCHI

  Podjetje DVA De Vecchi je že vse od leta 1974 specializirano za proizvodnjo naprav za mehčanje vode. Vse od začetka je bilo njihovo vodilo uspeha, kako svojim strankam ponuditi kvaliteten, inovativen, zanesljiv in hkrati cenovno ugoden izdelek za mehčanje vode. Prisegajo na filozofijo “Made in Italy”, kar pa ne pomeni zgolj ustvarjanje blagovne znamke, temveč je vrednota in zavestna izbira k ustvarjanju in oblikovanju edinstvenih mehčalnih naprav.

  Mehčalne naprave DE VECCHI
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine