• Trgovinske vitrine FRI-JADO

  Proizvajalec FRI-JADO

  Nizozemsko podjetje Fri-Jado že vse od leta 1937 razvija in izdeluje visokokakovostne, tehnološko dovršene produkte za pripravo, shranjevanje in serviranje toplih in hladnih živil. Njihovi izdelki so vsakodnevno prisotni v vodilnih svetovno znanih trgovskih verigah, priročnih manjših trgovinah, restavracijah s hitro prehrano, bencinski servisih in v drugih specializiranih gostinskih obratih. Vsi njihovi izdelki so razviti in proizvedeni na sedežu podjetja v Oud Gastelu na Nizozemskem. Njihov moto je »Making food irresistible«, ki odraža njihovo poslanstvo in vizijo ponuditi stranki hrano nespremenjeno od trenutka priprave.

  Linije MD – Grab&GO

  Pospeševanje prodaje že termično pripravljenih živil in hrane še nikoli ni bilo enostavnejše kot je to v Fri-jadovih »TO GO« vitrinah, serije MD. Samopostrežne vitrine iz serije MD bodo spodbudile vaše stranke, da spotoma, ob vsakodnevnem nakupovanju, kupijo še servirane in pakirane izdelke na kateremkoli mestu vaše trgovine. Zahvaljujoč konstrukcijski zasnovi konvekcije toplega zraka znotraj posamezne police, bodo vaši izdelki neprestano pod pravo servirno temperaturo z ohranjeno sočnostjo okusov. Vitrine so lahko dobavljive zaobljenih ali oglatih linij, različnih širin (60, 100 ali 120 cm), različnih nivojev polic (3, 4 ali 5) – vse na bazi vaših potreb po doseganju željenih kapacitet.

  Linije MD – Grab&GO
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linije MCC – modular convenience counter

  MCC vitrine so idealna rešitev za pekarne, restavracije ali ne nazadnje hotelov za shranjevanje in ponujanje živil ali že pripravljenih jedi za tako imenovani »take away«. Vitrine so z vseh strani obdane z visoko kvalitetnim termoizolacijskim steklom, kar omogoča popoln pregled nad vašimi dobrotami ter ohranjanje primerne temperature vaših produktov. Poleg same modularnosti in dimenzij, so na voljo tudi raznorazni dodatki za še boljšo uporabniško izkušnjo kot so: držalo začimb, pokončni nosilci, delilnik polic in drugi. Prilagodljivost posameznikovim željam in zahtevam sta največji prednost modularnih vitrin v primerjavi s konkurenčnimi.

  Linije MCC – modular convenience counter
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linije CC – custom counters

  Vitrine CC so najboljša izbira za trgovine in prodajalne večjega obsega, saj boste z njimi lahko razstavljali in shranjevali vaše izdelke, bodisi v GN posodah različnih velikosti in globin ali pa na elegantnih krožnikih na stopničasti notranji površini, za še atraktivnejšo ponujanje vaših izdelkov. Vitrine so izdelane po najnovejših trgovinskih standardih in ponujajo široko personalizacijo glede oblik, dekorjev in tipa hladilnega sistema. Primerne so za vse vrste trgovin, mesnic in podobnih prodajaln, saj so primerne za shranjevanje delikatesnih ter preostalih mesnin in rib. Vitrine so dobavljive v verziji »plug & play«, ki omogoča takojšen priklop in uporabo brez dodatnih stroškov predpriprave instalacij ali z opcijo oddvojenega hladilnega sistema, v kolikor je možnost priklopa na enotni sistem. Kvalitetna konstrukcijska izdelava in neskončne možnosti pri izbiri dizajna, materialov in različnih opcij postavitve, so tudi največja dodana vrednost CC vitrin, zaradi česar se Fri-jado uvršča za vodilnega proizvajalca trgovinskih vitrin.

  Linije CC – custom counters
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine