• Profesionalne Salamoreznice SWEDLINGHAUS

  Proizvajalec SWEDLINGHAUS

  Podjetje SWEDLINGHAUS s sedežem v Grottazzoliniju je vse od leta 1971 specializirano za proizvodnjo in prodajo profesionalne opreme za gostinstvo. Njihov prodajni asortima predstavljajo predvsem vse vrste salamoreznic, vakumirk in različni tipi mesno predelovalnih žag. Tehnične izkušnje in poslovni odnosi, pridobljeni v vseh teh letih, so podjetju SWEDLINGHAUS pomagali, da postane eno vodilnih podjetij na področju profesionalne gostinske opreme v Italiji in tujini.

  Poleg blagovne znamke SWEDLINGHAUS ima podjetje v lasti še eno znano blagovno znamko: Vittoria. Vittoria, rojena v istem obdobju kot Swedlinghaus, strankam ponuja celotno paleto opreme za restavracije, bare, slaščičarne, pekarne, picerije in hotele.

  Linije TOP, PRO in HORECA

  Profesionalne salamoreznice linije TOP, PRO ali HORECA so nepogrešljiv pripomoček vsake profesionalne kuhinje. Vsekakor so primerne za restavracije, bistroje ali druge javne ustanove, ki potrebujejo natančen in zanesljiv pripomoček za pripravo in rezanje različnih kosov suho ali sveže mesnatih izdelkov. Noži ostri kot britev omogočajo eleganten rez in gladko delovanje brez raztrganin in cefranja posameznih kosov mesa. V kolikor se bo vaša salamoreznica pogosto znašla v središču pozornosti pa so vsi modeli lahko proizvedeni tudi v poljubnem odtenku po barvni lestvici RAL – zanimivo, kajne? Prelistajte katalog in si izberite ustrezno salamoreznico proizvajalca SWEDLINGHAUS.

  Linije TOP, PRO in HORECA
  Linija VOLANO

  Zagotovo so ročne salamoreznice linije VOLANO trenutno največji trend vseh novodobnih restavracij. Kamen navdiha se skriva v svoji elegantni zasnovi z dovršenimi linijami in ročno izdelavo v znameniti, tradicionalni rdeči barvi. Zaradi izrednih sposobnosti čistega reza je obvezna oprema za vse tiste, ki uživajo v okušanju različnih suhomesnatih živil ob spremljavi kvalitetne buteljke vina. Zaradi svoje elegance pa je nepogrešljiva pri vseh tistih, ki imajo radi estetiko in želijo izstopati od povprečja. Profesionalno rezilo iz kromiranega jekla 100cr6 vam zagotovi popoln rez, različni dekorativni dodatki kot npr. vztrajnik v obliki cveta z zlatimi ali leseni dodatki, pa lahko še dodatno obogatijo ambient vaše restavracije ali vinoteke. Lahko se jo uporablja samostojno ali pa v kombinaciji z podstavkom, ki lahko vsebuje kolesca za lažjo mobilnost.

  Linija VOLANO
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine