• Premium pomivalni stroji WINTERHALTER

  Proizvajalec WINTERHALTER

  Mnogo stvari, ki so danes značilne za Winterhalter, prihaja iz preteklosti – iz časa, ko je Karl Winterhalter v 40-ih in 50-ih letih prejšnjega stoletja ustanovil in izgradil to podjetje. Že takrat so bile nekatere stvari značilne zgolj za Winterhalter – na primer: posebna bližina strankam, veselje do razvijanja novih rešitev in pogum, to tudi uresničiti na trgu. Trenutno proizvodnja njihovih produktov poteka v Nemčiji in Švici, dodatno pa so na Tajskem zgradili še en proizvodni obrat, da bi lahko bolje izpolnili zahteve azijskega trga in bili bliže strankam. Na področju profesionalnega pomivanja ime Winterhalter pomeni kakovost na najvišji ravni, ki se odraža v brezhibni čistoči in higieni, za kar se jih je oprijel naziv specialist za pomivanje.

  Serija UC – podpultni

  Serija UC predstavlja popolno prilagoditev vašim potrebam pomivanja ter posodi in priboru. Profesionalni gostinski pomivalni stroj UC je na voljo v velikostih S, M, L in XL. Lahko izbirate med štirimi različicami: pomivalnim strojem za kozarce, posodo, pribor ali bistro; s tremi standardnimi programi in številnimi možnostmi opreme. Omogoča pameten zaslon na dotik s prikazom programov in napredka, upravljanje z enim gumbom, ter z ergonomskim ročajem. Ima posebej preprosto čiščenje, za katerega je mogoče obe pomivalni polji s pritiskom na gumb sneti samo z eno roko – popolnoma brez orodja. Upravljanje stroja UC je preprosto in intuitivno, tako kot je tudi zaželeno – »mojstrsko delo«.

  Serija UC – podpultni
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija PT – pretočni

  Težko delo v pomivalnicah je sedaj lahko opravljeno s pomočjo nove PT serije havbnega pomivalnega stroja. Pomivanje s pomivalnim strojem PT pomeni učinkovito pomivanje z nizko porabo vode, optimalno izkoriščeno energijo, varčno doziranimi pomivalnimi in izpiralnimi sredstvi Winterhalter ter digitalno storitvijo. Pomivalni stroj nove serije PT pomivanje nekoliko olajša – z intuitivnim in preprostim upravljanjem, ergonomsko uporabo in praktičnimi funkcijami. Vaše osebje v pomivalnici bo pomivalni stroj PT upravljalo z veseljem. 4-stopenjski sistem filtracije zagotavlja najboljše možne rezultate in maksimalno varčevanje vode. Prava novost nove serije je avtomatska havba – pri tem stroja ni potrebno upravljati z uporabo sile, kar je prava razbremenitev za osebje v pomivalnici. Pokrov se zapre s preprostim pritiskom na gumb, prek zaslona ali s pomočjo ergonomsko nameščenega gumba. Ciklus pomivanja se nato zažene samodejno. Na koncu programa se havba samodejno dvigne in s tem signalizira, da je ciklus pomivanja končan. Privlačno kaj ne?

  Serija PT – pretočni
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija UF – kuhinjska posoda

  Kuhinjska posoda in pripomočki so vzdržljivostni test za pomivalni stroj – izjemno trdovratna umazanija na različnih delih posode in kuhinjskih pripomočkov. Serija UF je doma tam, kjer pomivanje postane izziv. Trpežna izdelava in veliko zmogljivosti, inovativne lastnosti za izvrstne rezultate pomivanja in maksimalno higieno. Vsak UF je serijsko opremljen z izjemno zmogljivim sistemom pomivanja iz legiranega jekla. Posebna oblika pomivalne roke in vodni tlak do 1 bara, skrbita za optimalno čiščenje po celotni notranjosti stroja. Variabilna regulacija vodnega tlaka »VarioPower« točno prilagodi pomivalni tlak posamezni stopnji umazanosti posode in pribora za pomivanje. Rezultati so popolno pomiti kuhinjski pripomočki in maksimalna higiena. Zaradi treh velikosti je primeren za najrazličnejšo posodo in pribor. Ste pek, mesar, sirar ali gostinec in pomivate v ekstremnih okoliščinah? Profesionalni pomivalni stroj UF je stroj za vas.

  Serija UF – kuhinjska posoda
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija CTR – košarni transporter

  Ta stroj mora biti kompakten, ker je v pomivalnici posode večinoma na voljo le malo prostora. Biti mora hiter, ker je količina posode v času konic zelo velika. Mora biti modularen, da ga je mogoče točno prilagoditi individualnim zahtevam in željam. In seveda mora biti stroškovno ugoden med delovanjem. Kar zveni nemogoče, se uresniči s serijo CTR: visoka kapaciteta pomivanja pri kompaktnih dimenzijah. Do 195 košar na uro. Nizke vrednosti porabe in nizki obratovalni stroški. Maksimalna higienska varnost in velika prilagodljivost. Zaradi modularnega sistema je mogoče CTR preprosto načrtovati, individualno konfigurirati in tudi naknadno razširiti. Odlična rešitev za 100 do 400 obrokov.

  Serija CTR – košarni transporter
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija MT – tračni transporter

  Veliko posode za enakomerno pomivanje posode in pribora. Točno določeni časi obrokov in pomivanja, ki se redno ponavljajo – dan za dnem, teden za tednom. S temi izzivi se ukvarja MTF: zmogljivi transportni pomivalni stroj z več rezervoarji; ta samozavestno opravi še tako zahtevno nalogo, ne glede na to, kaj ga čaka. Upravljanje je enostavno, poraba pa je varčna. Odlikujeta ga modularna sestava in možnost individualnega nastavljanja, hkrati pa je popolnoma prilagojen vašim potrebam pomivanja. Opremljen je za največjo moč pomivanja. Varen stroj, na katerega se lahko zanesete. V pomivalnicah posode menz in restavracij, velikih bolnicah, domovih za starejše in šolah – izobraževalnih ustanovah. Vse je pod kontrolo.

  Serija MT – tračni transporter
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine