• Pomivalni stroji KRUPPS

  Proizvajalec KRUPPS

  Preprostost, zanesljivost in napredek so rezultat več kot 50-letnih izkušenj v kombinaciji z raziskavami za vse tiste potrebe strank, katere vsakodnevno prihajajo iz profesionalnega gostinskega sveta. Leta 1987 je podjetje Krupps razvilo prvi pomivalni sistem za namen industrijske uporabe, ki je usklajeval učinkovitost pomivanja ter prijaznost okolju. Leta 2015 je bilo na »HOST« premierno predstavljena prva aplikacija na daljinsko upravljanje pomivalnega sistema s pomočjo Wi-Fi povezave.

  Serija CUBE

  Zanesljivost in enostavnost uporabe so ključne lastnosti, ki opredeljujejo linijo CUBE. Upravljalna plošča Advance je značilnost omenjene linije, zahvaljujoč 4 različnim ciklom pomivanja in samodejnem ciklu praznjenja stroja s pomočjo odtočne črpalke. Enostavnost nadzorne plošče prikazuje temperaturo bojlerja in pomivalne komore, samo-diagnostika napak prikaže opozorila ob nepravilnostih delovanja, pametni gumb start ob spreminjanju barve enostavno prikaže stanje, v katerem se pomivalni stroj v danem trenutku nahaja. Prilagodljivost elektronike omogoča nastavitev posameznih parametrov kot so čas izpiranja, željena temperatura pranja in izpiranja ter delovanje termo-stop funkcije, ki je ključna za zagotavljanje minimalnih higienskih standardov (HACCP).

  Serija CUBE
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija KORAL

  Linija KORAL vključuje širok nabor modelov glede na namen, uporabo in željeno kapaciteto. Preko krmilne elektronike sistem omogoča natančno prilagajanje kateregakoli parametra za željeno doseganje optimalnih rezultatov pomivanja. Uniko zaslon na dotik, izdelan iz kaljenega stekla je izjemno zanesljiv in zagotavlja najbolj optimalno delovanje vašega pomivalnega stroja. Izbira enega od 4-ih razpoložljivih ciklov pomivanja je zelo enostavna; praktična pojavna sporočila na zaslonu pa vam bodo omogočala ohranjanje življenjske dobe pomivalnega stroja.

  Serija KORAL
  Serija EVOLUTION

  Linija EVOLUTION je zasnovana z namenom zadovoljevanja potreb po večjih kapacitetah pomivanja in želja posameznih strank. Zahvaljujoč prilagodljivosti posameznih dodatkov, katere je moč namestiti v stroje linije EVOLUTION, se lahko optimizira za velike delovne obremenitve in prostorske stiske ob umestitvi stroja, hkrati pa poenostavijo delo zaposlenim in zmanjšajo porabo vode in elektrike. Modeli omenjene linije so opremljeni z dvojnim filtracijskim sistemom, medtem ko vertikalna postavitev pralnih črpalk ter pralna polja izdelana iz nerjavečega jekla zagotavljajo odlične zmogljivosti in trajnost materialov.

  Serija EVOLUTION
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine