• Smo uveljavljeno podjetje z večletnimi izkušnjami na področju prodaje gostinske opreme, profesionalne pomivalne tehnike ter preostale specializirane opreme za profesionalno uporabo v gastronomiji. Na trgu prisotni vse od ustanovitve leta 1991, v vseh teh letih pa se lahko pohvalimo z nemalo uspešno zaključenih projektov na najvišji kakovostni ravni. Poleg prodaje nudimo kvaliteten in odziven servis gostinske in pomivalne tehnike ter tudi vse ostale opreme iz našega prodajnega programa. Stranki nudimo celotno inženiring storitev, kar vključuje začetno načrtovanje projekta pa vse do končne izvedbe kuhinje na ključ

  Trenutno smo vodilno tovrstno podjetje v Sloveniji, ki po posebnih pogodbah zagotavlja tudi 24-urni servis po vsej Sloveniji vse dni v letu, vključujoč praznike in nedelje. Izvedemo strokovno montažo in zagon kompletne kuhinje – tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

  Potrebe po storitvah se večajo z rastjo dejavnosti v gostinstvu in turizmu, posledično pa se večajo tudi zahteve ter pričakovanja strank. Ker je za rast in razvoj izredno pomembno slediti hitremu  razvoju tehnologije in vse večjim družbenim spremembam, se neprestano prilagajamo novostim in s sistemskim pristopom nudimo boljše in kakovostnejše storitve.

  S ponosom lahko trdimo, da smo pri svojem delu in odnosu do strank strokovni in profesionalni, ter k reševanju izzivov pristopimo celostno, kar je odraz v ne malem številu uspešno zaključenih projektov. Zavedamo se, da je vsaka stranka in projekt edinstven, zato je naše glavno vodilo razvoja zadovoljstvo strank, ki se bodo z veseljem obračale na nas in ostale del naše zgodbe.

 • Naziv podjetja
  Kratki naziv: K-SERVIS d.o.o.
  Dolgi naziv: KOVINASTROJ SERVIS, podjetje za proizvodnjo, inženiring, prodajo in servisiranje gostinske opreme, d.o.o.
  Naslov
  Adamičeva cesta 44
  1290 Grosuplje
  Slovenija
  Delovni čas
  Vsak delovnik od 7.00 do 15.00
  Poslovni podatki
  Davčna številka: SI26385643
  Matična številka: 5586470
  IBAN: SI56 0310 8100 8687 673
  Datum vpisa subjekta v sodni register: 2.4.1992