• Žar peči na oglje - Smokerji PIRA OVENS

  Proizvajalec PIRA OVENS

  V osrčju Katalonije podjetje Pira ovens že več kot 20 let navdušuje z izdelavo visoko kakovostnih peči in žarov na oglje za uporabo v profesionalnih kuhinjah. Izkušnje, atraktiven dizajn in prilagodljivost pri izdelavi po naročilu so tiste lastnosti, ki dajejo njihovim izdelkom znatno prednost pred ostalimi produkti konkurenčnih proizvajalcev. Pira peči so trenutno prisotne v restavracijah v več kot 50-ih državah, kar je le še potrditev in rezultat njihove kvalitete in priljubljenosti med chefi. Zaupajte njihovi kvaliteti – zagotovo vas ne bo pustila ravnodušne.

  Linija BLACK

  Pira ovens trenutno dominira na trgu tovrstnih peči na oglje, saj se ponašajo z najobsežnejšim katalogom na trgu v tem trenutku. Z linijo BLACK želijo vsakemu, ki je mnenja, da so tovrstni produkti nedostopni, približati izdelke ter jim jih z njihovo ugodnostjo narediti tudi dostopne. Gre za najcenejšo linijo izdelkov, pri katerih pa kakovost ni vprašljiva, saj je ohišje popolnoma enako, kot pri družini peči serije LUX. Serija BLACK ima v svoji ponudbi peči širine 70, 80 in 90 cm, s serijskimi steklenimi vrati za popoln nadzor nad pripravo vaših jedi. Z linijo BLACK bo lahko vsaka restavracija nudila tisti pravi »Pira flavour«.

  Linija BLACK
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linija SILVER

  Z linijo SILVER Pira ovens izkazuje visoka prizadevanja za povečanje širokega nabora produktov in uveljavljanje vloge vodilnega na trgu pečic na oglje »smokerjev«. Linija SILVER je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla in je bila prvotno namenjena trgu Združenih držav Amerike in Kanade, za kar vsebujejo tudi certifikate UL in NSF kateri so značilni za omenjene države. Tovrstna serija vključuje 10 tipov peči za zadovoljitev želja in potreb najzahtevnejših strank. Lahko je peč z padajočimi ali dvižnimi slepimi vrati, lahko so v kombinaciji z steklenimi vrati in celo z dvojnimi dvižnimi ter v kombinaciji s spustnimi vrati, vse to in še več omogoča serija SILVER.

  Linija SILVER
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linija LUX

  LUX predstavlja najprestižnejšo in najbolj razširjeno linijo tovrstnih peči na oglje, saj vključuje kar 15 različnih tipov in velikosti glede na želje in potrebe vsakega chefa restavracije. Zaradi vsestranskosti in različnih možnosti je to najbolj prodajana linija v več kot 50-ih državah. Vsi detajli so premišljeno zasnovani z namenom nudenja maksimalnega udobja pri uporabi ter najvišje zmogljivosti in produktivnosti, pri čemer ne smemo pozabiti na občutek spektakla, ki bo vaši restavraciji dal neverjetno dodano vrednost. Zagotovite si svojo LUX pečico na oglje in postanite del široke Pirine družine.

  Linija LUX
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine