• Priprava pizza testa OEM

  Proizvajalec OEM

  Podjetje OEM je bilo ustanovljeno leta 1973 v mestu Bozzolo na obrobju pokrajine Mantove. Od leta 1996 deluje pod okriljem ALI-GROUP, vodilne svetovne korporacije na področju proizvodnje gostinske opreme. Kljub nenehnim prilagajanjem in poslovnim izzivom je Oem ostal pri svoji specialnosti; opremi za pripravo tradicionalne italijanske jedi, ki je včasih veljala za jed revežev – pice. Pizza je skrita tudi v njihovo poslanstvo – vse, kar se navezuje na pripravo italijanske tradicionalne jedi, Oem predstavlja pravi odgovor za vas. Preverite ponudbo in pripravljajte najboljše pice s pomočjo njihovih izdelkov.

  Spiralni mešalci testa – FX, RB

  Umetnost pice ne leži le v sami peki na pravi temperaturi, temveč tudi v sami pripravi testa. Spiralni mikserji testa predstavljajo »must have« vsake pizzerije, kjer je dnevna priprava večjega števila pic vsakodnevna stalnica. V ponudbi modeli različnih kapacitet: 30, 37, 47 ali 83 litrov, z možnostjo fiksne ali dvižne glave. Glede na potrebe stranke dopuščajo tudi možnost dvostopenjske hitrosti mešanja, v kolikor je to potrebno. Druga dodatna prednost se skriva v odlični konstrukcijski rešitvi varovala posode, ki omogoča dodajanje sestavin že med samim delovanjem mešalca, kar vam zagotavlja popoln nadzor nad samo pripravo in sprotno preverjanje same teksture testa.

  Spiralni mešalci testa – FX, RB
  Prenos dokumentacije
  Preše za testo – PRESSFORM

  Vam je hitra in enostavna priprava pic pomembnejša od same tradicije? Potem je zagotovo skrajni čas, da v pripravo vključite tudi pizza prešo željenega premera pic. Te zmogljive, robustne in uporabniku prijazne preše za pica testo vam bodo zagotovo prihranile trud in čas pri željenem razvaljanju testa, kar vam bo omogočalo hitrejšo pripravo ter istočasno peko večjega števila pic kot običajno. Vse kar je potrebno je le pravo razmerje pri fermentaciji ter prava temperatura testa in grelnih plošč. Valjanje še nikoli ni bilo bolj enostavno.

  Preše za testo – PRESSFORM
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Stroj za odmerjanje in oblikovanje testa “hlebčkar” – BM2AS

  Iščete napravo za hitro in uporabniku enostavno pripravo pizza “hlebčkov” točno določene gramature? OEM stroji za odmerjanje in oblikovanje pizza hlebčkov vam lahko odlično pomagajo pri reševanju omenjenih izzivov. Poleg posamičnih naprav, je v ponudbi tudi naprava, ki bo opravljala oboje hkrati, odmerjala in hkrati oblikovala pizza hlebčke v razponu od 50 pa vse do 300 g. Poleg priročnosti in enostavne uporabe, so naprave narejene z namenom doseganja visokih produkcijskih zmožnosti, s čimer lahko proizvedete od 800 – 1200 pizza hlebčkov na uro.  Vse naprave so izdelane iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla AISI 304, kar zagotavlja trajnost naprave ter enostavno vzdrževanje. Notranjost stroja je preprosta za čiščenje, saj so nastavki (npr. spirala in rezilo) zlahka snemljivi in popolnoma pralni. Vse preostale dele se po koncu uporabe enostavno obriše z vlažno krpo, in stroj je pripravljen za ponovno uporabo. Prelistajte katalog in se prepričajte o sa uporabnosti stroja.

  Stroj za odmerjanje in oblikovanje testa “hlebčkar” – BM2AS
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine