• Pomivalna korita K-SERVIS

  Proizvajalec K-SERVIS

  Na podlagi več kot 30-letnih izkušenj, smo specializirani za proizvodnjo profesionalne inox gostinske opreme. Poleg širokega nabora izdelkov v liniji nevtralne opreme stranki nudimo tudi izdelavo posebno prilagojene inox opreme po željah posamezne stranke. Vsi naši nevtralni inox izdelki so izdelani iz kvalitetnega nerjavečega jekla AISI 304; vse površine s koriti so izdelane po principu globokega vleka, ter vsebujejo leseno polnilo. Glede na tehnološke zahteve opreme kuhinje in želje stranke, so lahko vsi stiki v notranjosti izdelani po standardu DIN 18865-9 verzija H2, kar pomeni, da so popolnoma varjeni stiki v notranjosti na stiku stena-stena in stena-dno, z zaokrožitvami radija min 10 mm. Zagotavljamo visoko kvaliteto naših izdelkov, ter njihovo dolgo življenjsko dobo.

  Pomivalna korita

  Profesionalna inox pomivalna korita so idealna za komercialno uporabo v različnih industrijskih okoljih. Na voljo so v različnih konfiguracijah, vključno z enodelnimi, dvodelnimi skupaj z odcejalnikom ter kot samostojna izvedba bazen korita.

  Izdelana so iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla AISI304, kar zagotavlja izjemno trpežnost, odpornost na korozijo in dolgo življenjsko dobo. Tehnologija globokega vleka, uporabljena pri izdelavi korit, zagotavlja popolno gladkost površine, kar olajša čiščenje in vzdrževanje.

  Pomivalna korita so na voljo v različnih globinah, kar omogoča prilagoditev glede na specifične potrebe in namen uporabe. Prav tako so na voljo v različnih širinah, ki segajo vse do 2400mm, kar omogoča velike kapacitete za pomivanje raznovrstne posode in pripomočkov.

  Z inovativno zasnovo in visoko kakovostjo izdelave so inox profesionalna pomivalna korita vsekakor obvezna izbira za restavracije, kuhinje, hotelske obrate ter druge komercialne okolice, kjer je učinkovito in higienično pomivanje bistvenega pomena. Ne glede na izbrano konfiguracijo, globino ali širino, pomivalna korita zagotavljajo vrhunsko zmogljivost in trajnost, kar olajša vsakodnevno delovanje in skrb za higieno.

  Pomivalna korita