• Linija 600, 700 in 900 GAZI

  Proizvajalec GAZI

  Podjetje Gazi je bilo ustanovljeno leta 1996 v Grosuplju. V 20-ih letih delovanja jim je s strastjo do načrtovanja in proizvodnje inovativne in dovršene profesionalne gostinske opreme uspelo predstaviti posebnosti različnih svetovnih kuhinj na klasičen in tradicionalen način. Največ pozornosti v razvoju in proizvodnji namenjajo zanesljivosti, ekonomičnosti njihovih produktov in enostavnosti pri uporabi in čiščenju. Poleg vseh že omenjenih vrlin se lahko pohvalijo tudi s sposobnostjo proizvodnje modernega in visokokvalitetnega produkta z dostopno ceno. Znajo prisluhniti svojim strankam in se prilagoditi njihovimi željami, kar se nenazadnje odraža v njihovi prisotnosti v različnih restavracijah po Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Avstriji, Nemčiji, Belgiji in tudi drugih evropskih državah.

  Linija BASIC

  Modularna linija Basic predstavlja vstopni, cenovno najugodnejši razred termične kuhinjske opreme s široko ponudbo izdelkov tako v plinski, električni ali v kombinirani izvedbi. Raznolikost v dimenzijah posameznih elementov omogoča prilagodljivost na globine 600, 700 in 900mm ter predpripravo podstavka za izvedbo na regulacijskih nogah ali gradbenem podstavku. V ponudbi so prav vsi elementi – od štedilnika z ali brez pečice, kuhinjskih kotlov, prekucnikov, klasičnih ali lava žarov do fritez z digitalnim upravljanjem – možnosti je neomejeno.

  Linija BASIC
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linija XPREMIUM

  Linija XP je najbolj razširjena v restavracijah in manjših butičnih hotelih, kjer je poleg funkcionalnosti in tehnologije, pomemben tudi dizajn. Linijo se že od daleč lahko prepozna po črni stekleni upravljalni plošči in natančno izdelanih stičiščih površin elementov, ki preprečujejo zatekanje tekočin do dvojnih inox sten z zaokroženimi robovi v izvedbi H2. Dimenzije posameznih elementov se po širini ne razlikujejo od osnovne različice, le pri globini so možne izvedbe v 700 ali 900. Višina zgornjega elementa je prilagojena zahtevam preciznosti linije in meri v višino le 270mm. Vse ideje, ki si jih chef zamisli pri ustvarjanju na krožnikih gostov, vse to in še več je linija XP.

  Linija XPREMIUM
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linija PHANTOM

  Linija Phantom je za tiste najzahtevnejše, ki iščejo unikatnost. Izdelana je glede na specifične potrebe in zahteve naročnika. Njena skupna dimenzija in postavitev integriranih elementov v površino sta striktno prilagojeni določenemu projektu. Površina je izdelana kot celota v debelini inox pločevine 3mm. Sama konstrukcija termičnega bloka je izjemno toga in robustna. Podnožje elementov je lahko v izvedbi H1 ali H2 vse to so prilagodljive želje posameznega kupca.

  Linija PHANTOM