• Nevtralna inox oprema KOVINASTROJ SERVIS

  Proizvajalec KOVINASTROJ SERVIS

  Na podlagi več kot 30-letnih izkušenj, smo specializirani za proizvodnjo profesionalne inox gostinske opreme. Poleg širokega nabora izdelkov v liniji nevtralne opreme stranki nudimo tudi izdelavo posebno prilagojene inox opreme po željah posamezne stranke. Vsi naši nevtralni inox izdelki so izdelani iz kvalitetnega nerjavečega jekla AISI 304; vse površine s koriti so izdelane po principu globokega vleka, ter vsebujejo leseno polnilo. Glede na tehnološke zahteve opreme kuhinje in želje stranke, so lahko vsi stiki v notranjosti izdelani po standardu DIN 18865-9 verzija H2, kar pomeni, da so popolnoma varjeni stiki v notranjosti na stiku stena-stena in stena-dno, z zaokrožitvami radija min 10 mm. Zagotavljamo visoko kvaliteto naših izdelkov, ter njihovo dolgo življenjsko dobo.

  Nevtralni inox elementi

  V rubriki nevtralnih inox elementov lahko najdete praktično vso inox opremo, ki se uporablja v profesionalnih in industrijskih kuhinjah, ter drugih gostinskih obratih – od miz, pultov, regalov, visečih omaric, servirnih vozičkov, pa do pomivalnih korit in sanitarnih umivalnikov. Vsi delovni pulti, mize ter pomivalna korita so dobavljivi v različnih širinah ter globinah 600 ali 700 mm. Vsi prostostoječi elementi so serijsko opremljeni z regulacijskimi nogicami, ki omogočajo poljubno nastavitev končne višine elementa v variaciji od 850 do 900 mm. Izvedbe elementov so lahko odprte ali zaprte s krilnimi in dvostranskimi drsnimi vrati ali pa preprosto odprtega tipa, s spodnjo in vmesno polico. Možnosti je neomejeno, vse so prilagojene zahtevam stranke ter prostorskim zmožnostim posameznega projekta.

  Nevtralni inox elementi
  Točilni pulti po meri

  Stranki nudimo izdelavo retro ter točilnega pulta po meri, pri katerem posamezne sklope smiselno in funkcionalno priredimo, glede na željeno vgradnjo opreme kot so: pomivalni stroj, ledomat, kavomat, aparat za pivo ali nenazadnje vinski dispenzer. Točilni pult lahko vključuje hlajene boxe z vgrajenim ali oddvojenim hladilnim sistemom, s polnimi vrati ali termo-pan steklom in LED razsvetljavo. Velika pomembnost pri izdelavi točilnega pulta je stremenje k kar se da optimalni postavitve; z možnostjo izdelave v enotnem delu oz. kar se da najmanjšem številu glede na skupno dolžino, saj se s tem prihrani na stroških izdelave hkrati pa prepreči kasnejše zatekanje odpadnih voda in s tem povzročanje nastajanja nepotrebnih mikroorganizmov in bakterij.

  Točilni pulti po meri