• Sokovniki CITROCASA

  Proizvajalec CITROCASA

  Začetki podjetja segajo v leto 1993, ko je idejni vodja in ustanovitelj Josef Pichler v Avstrijskem Linzu ustanovil podjetje Citrocasa GmbH (prvotno ime TMP GmbH), z enim samim namenom;  strankam na trgu ponuditi celosten koncept najčistejšega sveže iztisnjenega pomarančnega soka na preprost in enostaven način.  Citrocasa trenutno velja za vodilnega ponudnika celotnega sistema, ki vključuje aparate za pripravo sveže iztisnjenega soka, lastno ekipo vzgojiteljev BIO pomaranč ter lastno proizvodnjo plastenk za samostojno pakiranje iztisnjenega soka iz 100% razgradljive PET plastike.

   

  ECO Linija

  Spoznajte osnovno linijo ožemalnikov citrusov, katero sestavljajo modeli STARLIGHT, Fantastic ECO in Fantastic ECO PLUS. To predstavlja le nekaj opcij, kar potrebujete za začetek vaše poslovne poti v »sočni« posel. Vsem trem modelom je skupna visoka kvaliteta in prilagodljivost glede kapacitet, minimalni stroški vzdrževanja, cenovna ugodnost in za enostavno uporabo ročni način ožemanja pomaranč s pomočjo vrtljivega kolesa. Ne glede na namene uporabe – bodisi je to restavracija, kavarna, hotel ali fitnes center, vsi modeli ECO linije se bodo popolnoma prilagodili vašim potrebam in osrečevali vaše stranke ob uživanju sveže iztisnjenih vitaminov iz vaših citrusov.

  ECO Linija
  Linija REVOLUTION

  Model REVOLUTION postavlja nove smernice in standarde v segmentu sokovnikov z inovativno tehnologijo, osupljivo zasnovo in s svojo izjemno elegantno linijo. Zagotovo je to najožji ožemalnik na trgu, saj v širino meri zgolj 24 cm, kar mu omogoča visoko fleksibilnost in možnost postavitve še v tako ozke niše, kjer običajno ni prostora za kakršnekoli aparate. Minimalne dimenzije pa niso zgolj edina največja prednost, temveč tudi njegova varna in čista uporaba. Citrocasa pametni sistem ločuje prostor, kjer je nameščena vsa elektronika, ter prostor kjer se pripravlja najboljši sveže stisnjen sok. Glavni prednosti tovrstne 2-conske tehnologije sta hitro in enostavno čiščenje posameznih delov – kar v pomivalnem stroju – ter nizki oz. skoraj nični stroški vzdrževanja, ki bi bili posledica stika tekočine soka z elektronskimi komponentami. Verjetno vas zanima kako hitro lahko stisnete 1l soka? 60 sekund bo zadostovalo in vaša 100% razgradljiva plastenka bo napolnjena s sveže iztisnjenim sokom ter pripravljena za na pot. Vse to in še več ponuja sokovni Citrocasa REVOLUTION.

  Linija REVOLUTION
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Linija FANTASTIC

  Vaše stranke dosti povprašujejo po sveže iztisnjenem pomarančnem soku pa vam delovni proces trpi zaradi zamudnega ožemanja? Model FANTASTIC bo zagotovo zadovoljil vaše apetite po doseganju željenih kapacitet prodaje naravnega soka. Konstrukcijska zasnova Express modela vam po dnevni uporabi omogoča najhitrejšo demontažo sklopa vrtljivih delov hkrati pa omogoča popolnoma varno uporabo za uporabnika. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu SCS, ki omogoča ostro nazobčenemu rezilu prosti pomik v gornjo in spodnjo pozicijo omogoča karseda čisti rez lupine sadeža ter preprečuje kakršnokoli kontaminacijo sadeža z grenkimi snovmi. »Intelligent stop« oz. pametna funkcija samodejne zaustavitve prešanja vas bo z zvočnim signalom opozorila na doseženo maksimalno kapaciteto posode za odpadke, ter bo s tem preprečila kakršnokoli zagozdenje olupkov v vašem Citrocasa sokovniku. 2-nivojska podajalna plošča vam bo zagotovila večjo količino polnjenja košare, ob tem pa bo preprečila, da bi se vaši citrusi oz. pomaranče na kakršenkoli način deformirale in s tem ogrozile kvaliteto okusa vašega sveže iztisnjenega soka. Preverite različne tipe sokovnikov modela FANTASTIC in si zagotovite svojega, ki ustreza vašim željam in potrebam.

   

  Linija FANTASTIC
  Prenos dokumentacije
  Video vsebine
  Serija 8000

  Vaša prodajalna potrebuje popestritev na oddelku svežega sadja in zelenjave? Sokovnik Citrocasa serije 8000 je idealna rešitev za povečanje prodaje vaših citrusov na račun sveže iztisnjenega soka, hkrati pa zanj ne boste potrebovali dodatno obremeniti vašega osebja. Z visokimi zmogljivostimi prešanja sadežev vašim strankam ne bo potrebno zapravljati dragocenega časa s čakanjem v vrsti za nakup svežega naravnega soka, saj aparat lahko iztisne 40, 50 ali celo 60 pomaranč na minuto, kar v praksi pomeni 4l na minuto. Z opcijskimi dodatki in različnimi kompleti za prešanje boste lahko aparat individualno prilagodili tako konceptu postavitve, kot tudi iztiskanju različnih sadežev (od 50-90 mm). Poleg individualnih rešitev ter individualnih prilagodljivosti posameznih dodatkov je glavna prednost Citrocasinih sokovnikov v primerjavi s konvencionalnimi sokovniki prav enostavna uporaba in demontaža vrtljivih delov ter njihovo preprosto čiščenje po vsakodnevni uporabi. Bi želeli preizkusiti odziv vaših strank na novo nameščen profesionalni sokovnik na vašem oddelku prodaje sadja in zelenjave? Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali ustrezen model in konfiguracijo njegove postavitve.

  Serija 8000
  Video vsebine
  Celosten koncept (BIO naravni sadeži + 100% reciklirana embalaža)

  BIO pomaranče, profesionalni sokovniki in plastenke iz 100% razgradljive PET plastike so glavni elementi Citrocasinega celostnega koncepta, ki temelji na dobavi vseh proizvodov in surovin od enega samega vira, kar zagotavlja cenovno konkurenčnost, dostopnost in dobavljivost ustreznih surovin skozi celotno obdobje ne glede na letni čas. Za stalno zagotavljanje popolnoma zrelih in ustreznih velikosti BIO neobdelanih pomaranč so zaslužni njihovi vzgojitelji pomarančevcev, ki izbirajo le najboljše lege za njihove sadovnjake, kar se odraža v pridelavi le najkakovostnejših sadežev. Stalne laboratorijske analize vzorcev sledijo strogim standardom Global 2000, ki stremijo k zmanjševanju pesticidov v celotni fazi pridelave. Poseben program pridelave neobdelanih BIO pomaranč poleg sočnosti iztisnjenih sokov zagotavlja tudi varno okušanje, saj preprečuje kakršenkoli stik ali vnos pesticidov. Za ohranjanje popolnega trajnostnega razvoja okolja je poleg BIO pridelave tudi okolju prijazna proizvodnja in kasnejša razgradnja popolnoma razgradljivih PET plastenk, s čimer se poudarja miselnost »NE dodatnim plastičnim odpadkom«. Ohranjanje in zaščita naravnih virov ter stalno preseganje visoko zadanih standardov kvalitete, pripomore k ozaveščanju in spodbujanju potrošnikov k poseganju po naravnih in kvalitetnih produktih, kar se odraža v visokem zadovoljstvu strank ter hitrem povračilu stroškov celotne investicije – ROI.

  Celosten koncept (BIO naravni sadeži + 100% reciklirana embalaža)