nazaj

Pomivalni stroj za kozarce – WINTERHALTER UC serija

27. decembra, 2022

Vsakdo, ki mu gostinska dejavnost predstavlja vir dohodka in se z kulinariko ukvarja vsakodnevno, se zaveda, kako pomembna je strežba iz čistega kozarca. Ni pomemben zgolj higienski vidik, temveč tudi vidik samega okušanja vina, česar se zavedajo tako profesionalni okuševalci, kot tudi ljubitelji vin. Sama narava vinskih oziroma pecljatih kozarcev zaradi svojega načina izdelave in svoje krhkosti zahteva posebno pozornost pri čiščenju in negi.

 

Winterhalter Gastronom, 2022
Winterhalter Gastronom, 2022

KAKO SE IZOGNITI NEPOTREBNEMU POLIRANJU IN LOMLJENJU KOZARCEV TER HKRATI DOSEGATI ŽELJENE HIGIENSKE REZULTATE?

Pogled na natakarja, ki za točilnim pultom polira kozarce je lahko preteklost, v kolikor se uporablja ustrezno pomivalno tehniko v kombinaciji s pravilno predpripravo vode in uporabo ustreznih detergentov. Najnovejši pomivalni stroj za kozarce Winterhalter – UC serije je zagotovo najboljša izbira, saj se ga drži sinonim specialista za brilijantne rezultate pomivanja ne glede na zahtevne pogoje – v samih pomivalnih špicah ter zaradi njegovega uspešnega soočanja s trdovratnostjo ostankov sokov ali vina.

ZAKAJ IZBRATI WINTERHALTER UC SERIJO?

Z najnovejšo serijo pomivalnih strojev za kozarce UC serije, je podjetje Winterhalter predstavilo naslednjo generacijo podpultnih pomivalnih strojev, razvitih s pogledom v prihodnost in opremljenih z najsodobnejšo tehnologijo. Prilagodljivost je le ena od lastnosti, saj so stroji za kozarce dobavljivi v štirih različnih velikostih: S, M, L in XL, vse z namenom prilagajanja različnim zahtevam uporabnikov.  Intuitivno in enostavno upravljanje je omogočeno s pomočjo pametnega zaslona na dotik s piktogrami. Samodejna regulacija vodnega tlaka VARIOPOWER skrbi, da se parametri pomivanja prilagodijo glede na vrsto posode in pribora, ter poskrbi, da ne prihaja do prevračanja ali lomljenja kozarcev.

Prilagodljivost je le ena od lastnosti, saj so stroji za kozarce dobavljivi v štirih različnih velikostih: S, M, L in XL, vse z namenom prilagajanja različnim zahtevam uporabnikov. Intuitivno in enostavno upravljanje je omogočeno s pomočjo pametnega zaslona na dotik s piktogrami.

ZELENO POMIVANJE IN 4-STOPENJSKA FILTRACIJA

Eliptična pomivalna polja v obliki črke S in nova geometrija šob poskrbita za optimalno porazdelitev vode po celotni površini in omogočata do 25% prihranek pri porabi vode. V kombinaciji s sistemom povratnega zajema toplote iz odpadne pare občutno zmanjša porabo električne energije, kar posledično zmanjša obratovalne stroške. 4-kratni filtrirni sistem s pomočjo mediamatnega filtra, filtrira tudi najdrobnejše delce kot so npr. ostanki kavne usedline, kar omogoča manj pogosto menjavanje vode v pomivalni komori, kar še enkrat privede do manjše porabe vode.

Winterhalter Gastronom, 2022

Pomivalni stroj za kozarce je zagotovo nepogrešljiv del opreme vsakega gostinskega obrata. Pred izbiro ustreznega pomivalnega stroja je ključnega pomena to, da izberete zanesljivega ponudnika, ki vam bo strokovno svetoval in nudil tehnično podporo s hitrim servisom. V podjetju Kovinastroj Servis smo pooblaščeni ponudnik in serviser blagovne znamke Winterhalter, ki velja za prvo in najboljšo izbiro v profesionalni pomivalni tehniki. V kolikor potrebujete resnega partnerja pri pomivanju, nas kontaktirajte.