• Smo specializirani za prodajo, servis in montažo profesionalne gostinske opreme, pomivalne tehnike ter drugih specializiranih naprav za profesionalno kuhinjsko uporabo. S pomočjo naših strokovnih sodelavcev nudimo svetovanje in projektiranje kuhinjske tehnologije po najnovejših smernicah ter HACCP standardih. Projekt vam vodimo skozi ključne faze, od ideje do izvedbe na ključ.

  1. V fazi NAČRTOVANJA od nas lahko pričakujete strokovno svetovanje in iskanje najboljših rešitev za uresničitev vaših zamisli.

  2. Po uspešni fazi projektiranja in potrditvi ponujene opreme sledi faza IZVEDBE projekta oz. montaža na že vse pred pripravljene strojne priključke. 

  3. Naše podjetje je zraslo na temeljih SERVISA, zato se še toliko bolj zavedamo, kako pomemben je odziven in kvaliteten servis.

  4. Namen storitve FINANCIRANJA je zagotavljanje finančne stabilnosti, ki stranki olajša odločitev v nakup opreme ter znatno pripomore k lažjemu zagonu poslovanja.

 • 1

  V fazi načrtovanja od nas lahko pričakujete strokovno svetovanje in iskanje najboljših rešitev za uresničitev vaših zamisli. Nudimo celovito in profesionalno izvajanje projektiranje kuhinjske tehnologije na področju F&B industrije (Food & Beverages), kjer na podlagi želja in potreb stranke, skladno z smernicam HACCP izdelamo idejni načrti, ki je osnova za izdelavo ponudbe.

  Zagotavljamo funkcionalnost in energetsko učinkovitost ponujene opreme ter na podlagi individualne želje stranke s pomočjo naših partnerjev izvedemo tudi vizualizacijo končnega projekta v 3D izvedbi, s pomočjo najsodobnejše programske opreme. Za vas lahko poleg celotnega načrta industrijske kuhinje izdelamo le delni načrt kot npr. načrt postavitve točilnega pulta ali postavitev posameznega dela kuhinjske linije. Skozi vse faze načrtovanja od meritev, izrisa tehnoloških načrtov z mikrolokacijami, do izvedbe in montaže, vas bo spremljala naša ekipa strokovnjakov.

 • 2

  Po uspešni fazi projektiranja in potrditvi ponujene opreme sledi faza izvedbe projekta oz. montaža na že vse pred pripravljene strojne priključke. Naša ekipa monterjev na dogovorjeni datum izvedbe opravi dostavo in montažo opreme kuhinje – kar se da hitro, ter z visoko mero strokovnosti. Vedno stremimo k prilagajanju želja in zahtev stranke saj investicija v renovacijo opreme predstavlja edinstven trenutek, zato vedno stremimo k upoštevanju dogovorjenih rokov izvedbe in kar se da kontinuirani izvedbi montaže.

  Kot zaključna faza izvedbe sledi zagon vseh priključenih elementov z inštruktažo osebja za pravilno uporabo naprav. Po uspešni primopredaji kuhinje je projekt zaključen,  stranka pa lahko prične z uporabo naprav; mi pa vam v času garancije zagotavljamo redne in preventivne preglede ter morebitno odpravo okvar.

 • 3

  Zastopamo stališče, da se v fazi poprodajnih storitev pravo sodelovanje s stranko šele prične. Naše podjetje je zraslo na temeljih servisa, zato se še toliko bolj zavedamo, kako pomemben je odziven in kvaliteten servis. Naša servisna ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področju gostinstva in hladilništva, zato stranki lahko ponudimo celostno podporo v vseh gostinskih in trgovskih obratih. S ponosom lahko povemo, da več kot 92% servisnih naročil odpravimo že ob prvem obisku stranke, ter z našo številčnostjo serviserjev pokrivamo celotno območje Slovenije ter bližjo tujino. Nudimo kvaliteten servis in montažo vseh profesionalnih gostinskih naprav iz našega prodajnega programa, hkrati pa nudimo tudi servis in dobavo rezervnih delov za večino gostinske opreme drugih priznanih proizvajalcev.

  Servis večjih naprav opravljajo naše terenske ekipe, v kolikor pa je okvara kompleksnejša in je potreben odvoz v delavnico, pa običajno priskrbimo nadomestni stroj za čas saniranja okvare. Po posebnih pogojih nudimo strankam servis 24/7 z odzivnim časom 4 ure od časa servisnega naročila. Na podlagi več 10-letnih izkušenj strankam že v fazi načrtovanja vedno svetujemo ustrezno izbiro opreme in izvajalca, v izogib kasnejšim nevšečnostim pri vzdrževanju opreme, saj je vse več ponudnikov nizkocenovne opreme, katera pa ne zagotavlja pričakovane trajnosti uporabe.

 • 4

  COVID situacija je svet kakršnega smo poznali prej obrnila na glavo, kar nas je prisililo v veliko medsebojno solidarnost in sodelovanje. V odgovor na situacijo smo kot novost v naši ponudbi, vključili različne opcije ugodnega financiranja, v obliki poslovnega najema z možnostjo odkupa ali kredita na 36 mesecev. Namen financiranja je zagotavljanje finančne stabilnosti, ki stranki olajša odločitev v nakup opreme ter znatno pripomore k lažjemu zagonu poslovanja.

  Financiranje omogočamo vsem malim in srednje velikim podjetjem, ki se na novo podajajo na podjetniško pot ali pa so že uveljavljena gostinska podjetja, ki potrebujejo finančna sredstva za lažje poslovanje. V kolikor se pojavi zanimanje za financiranje opreme, vas povabimo da nas kontaktirate in skupnimi močmi bomo ubrali pravo pot za realizacijo vašega projekta.